Hallo allemaal,

Mijn naam is Gert Slomp, 43 jaar en ik ben trainer bij Voetbalschool Noord.

Sinds kort begeleid ik mensen met een handicap die thuis willen blijven wonen. De leeftijd varieert tussen de 15 en 60 jaar. Hiervoor was ik werkzaam in het Z.M.O.K.-onderwijs.

Mijn grote passie is voetbal. Zelf heb ik gespeeld voor Sp. Oranje in Schoonebeek om daarna een stapje hoger te hebben gespeeld bij de vv Zwartemeer uit Klazienaveen. Dit was op 1 klasse niveau. Ook ik moest te vroeg stoppen door een blessure. Op 22-jarige leeftijd voor het eerst aan de enkel geopereerd. Wel weer geprobeerd te voetballen, maar dit is helaas niet gelukt.

Trainer was ik al van de jeugd maar ben wel bezig gegaan mijn diploma’s te halen. Ben nu in het bezit van TC 1.

Mijn trainers loopbaan is al lang. Jeugdtrainer bij Sp. Oranje(nu s.v.v. ’04) en Amicitia VMC uit Groningen. Hoofdtrainer bij p.h. Almelo, hoofdtrainer en jeugdcoordinator bij s.v. Almere. Trainer bij Harkemase Boys. Nu 7 jaar trainer bij v.v. Jubbega. Ook ben ik parttime werkzaam voor de K.N.V.B., als docent.

Ik heb altijd een jeugdploeg onder mijn hoede gehad. Dit omdat het werken met de jeugd geweldig is. Ook nu bij Voetbalschool Noord heb ik het enorm naar mijn zin. Enthousiaste jongens en meisjes, willen beter worden en staan open voor de coaching van de trainers.

Met het hele team van trainers is het leuk werken, we leren van elkaar om een zo goed mogelijk programma voor jullie te maken zodat de periode die je traint zo leerzaam mogelijk wordt ingevuld. Ik hoop dan ook dat jullie een plezierige en leerzame tijd hebben bij Voetbalschool Noord.

Groeten Gert Slomp