Geachte ouder(s)/verzorgers en beste deelnemers,

“We geven het stokje over”………

Na bijna 10 jaar met heel veel enthousiasme, plezier en volle overgave eigenaren te zijn geweest van Voetbalschool Noord (en daarvoor nog vele jaren als trainer onder de toenmalige eigenaren Henk en Rene de Jong) stoppen Theo en Arjan.

Het is tijd om aandacht aan andere dingen te geven. We kunnen terugkijken op een fantastische tijd en hebben genoten van het enthousiasme, de inzet van spelers en trainers en bedanken alle ouders voor het vertrouwen wat we hebben gekregen de afgelopen jaren.

Wat hebben we met ons allen wat moois opgebouwd met op dit moment een voetbalschool met maar liefst 196 deelnemers!! Wij bedanken Drachtster Boys, Voetbalshop.nl en Etienne Stomp voor de fijne samenwerking. Gelukkig blijft Voetbalschool Noord gewoon doorgaan.

De nieuwe eigenaren Wymer Bloemhof en Willem van der Veer zullen zich hieronder aan u voorstellen. Wij hebben het volste vertrouwen in beide mannen en denken dat zij samen met een groot deel van het huidige trainersteam een heel mooi vervolg zullen gaan geven aan deze mooie voetbalschool.

Van de huidige cursus gaan we nog wat moois maken en wij hopen dat u ook een volgende cursus van de partij bent bij de nieuwe eigenaren en alle (huidige) trainers.

Namens Theo en Arjan heel erg bedankt en wij wensen alle deelnemers heel veel succes bij (vervolg)cursussen en bij hun eigen teams.

ps. We blijven nog wel eigenaren van VoetbalFunNoord

 

Dag ouder(s) /verzorgers en deelnemers,

………….Wij nemen met veel genoegen dat “stokje” in ontvangst van Arjan en Theo.

En wij zijn Willem van der Veer en Wymer Bloemhof. Na meerdere gesprekken en een stage bij Voetbalschool Noord zijn wij erg enthousiast om dit voort te zetten.

Voetbalschool Noord is de bekendste voetbalschool in het noorden. De manier van trainen, de gedrevenheid en het willen leren spat er op vrijdag en zondag vanaf. Prachtig om te zien en te beleven. Wij hopen die lijn te kunnen voortzetten met z’n allen. Van de meeste trainers hebben wij de toezegging dat zij ook graag met ons door willen gaan en daar zijn wij ontzettend blij mee. Zonder deze gedreven trainers en assistent trainers is er geen VoetbalschoolNoord.

Wat brengen wij mee als nieuwe eigenaren?

Willem zal zich in eerste instantie veel bezig gaan houden met de organisatie, administratie en natuurlijk als trainer. Willem brengt veel ervaring mee door zijn werk en als bestuurder, organisator en trainer binnen het jeugdvoetbal. Willem heeft ervaring met het trainen van jeugd en dames.

Wymer herinnert zich zijn eerste stage als jeugdtrainer in 1999 nog goed. Harkemase Boys was zijn stageadres en Arjan Koster zijn stagebegeleider destijds. Daar begon het idee van een voetbalschool ook al snel vorm te krijgen. Toen veel geleerd.

Na 8 jaar Harkemase Boys, een uitstapje naar de senioren van Broekster Boys en weer een periode zelf tegen een bal te hebben getrapt, is Wymer 4 jaar Hoofd Jeugdopleiding bij BBC(FC Burgum) geweest. Na deze ervaring heeft hij nu bijna 4 jaar een Voetbalacademie in Burgum.

Wij vullen elkaar goed aan en zijn beiden trots dat wij de nieuwe eigenaren van Voetbalschool Noord zijn. Samen met de trainers gaan wij met veel enthousiasme de najaarscursus in september aanbieden.

Voor ons ligt er een mooie uitdaging om een goed draaiende voetbalschool verder door te zetten op de manier zoals iedereen van Voetbalschool Noord gewend is. Wij gaan er alles aan doen om de kwaliteit van trainen hoog te houden en waar nodig zelfs nog een tandje erbij.

Zien we jullie in september?

Met vriendelijke groet,

Willem en Wymer.