Onze werkwijze

Techniek, Plezier en Motivatie

Voetbalschool Noord richt zich op de individuele ontwikkeling van de jonge voetballer in de regio Burgum en Drachten, zowel op als naast het veld, in de leeftijd 6 tot en met 16 jaar. Iedereen is welkom!

Methodiek en oefenstof met hoge kwaliteit en intensiteit. Trainingen van 60 minuten. Iedere training maximaal 3 coachaccenten vanuit de 5 doelstellingen van Voetbalschool Noord.

5 Doelstellingen.

  1. Verbeteren van de techniek (functioneel) en handelingssnelheid;
  2. Leren herkennen van de voetbalsituatie;
  3. Ontwikkelen van voetbalintelligentie;
  4. Leren scannen van de ruimte en je eigen positie in het veld;
  5. Leren omgaan met medespelers.

Individuele aandacht, persoonlijke aanpak
Teambelang en teamprestatie krijgen tijdens deze trainingen minimale aandacht. De ontwikkeling van het individu staat voorop en dit zal uiteindelijk ten goede komen van het team waarin hij of zij speelt.
Deelnemers van Voetbalschool Noord gaan het verschil laten zien bij de eigen club.

Club ondersteunend
Voetbalschool Noord is niet clubgebonden maar werkt juist club ondersteunend. De deelnemers trainen bij hun eigen club en krijgen een extra techniektraining op de voetbalschool. Door het trainen met professionele trainers zal het voetbalniveau omhoog gaan en hier hebben de clubs weer voordeel van.

Trainers
Voetbalschool Noord werkt met gediplomeerde trainers en/of met trainers welke als spelers actief zijn geweest in het betaalde voetbal.

Cursusopzet
De jongens en meisjes schrijven zich in voor 10 trainingen in de periode  maart t/m mei (voorjaar) of september t/m november (najaar). De deelnemers worden zorgvuldig ingedeeld op leeftijd en niveau.

Huiswerk
De trainers geven de jongens en meisjes ook huiswerkoefeningen mee. Elke dag even 10 minuten oefenen om het geleerde er nog beter in te slijpen. Wij hopen met de huiswerkopdrachten de kinderen ook te stimuleren om meer te gaan bewegen.

Voelen als een prof
Alle jonge voetballers en keepers dromen ervan prof te worden. Bij Voetbalschool Noord dragen ze allemaal hetzelfde tenue, ze moeten op tijd aanwezig zijn, de schoenen moeten gepoetst zijn, er wordt professioneel getraind en er is respect voor medespelers en tegenstanders. Wij willen ze dat gevoel van ‘prof’ zijn geven en hopen natuurlijk iemand van Voetbalschool Noord terug te zien bij een echte profclub.

Belasting
Vroeger speelden de kinderen altijd buiten. Niks tv, computer of spelcomputer elke avond moe maar voldaan op bed. De training op de voetbalschool is een extra techniek training welke prima past naast de training (en) van de voetbalclub. Een uur extra beweging is niet te veel maar eerder een prima aanvulling op het beweegpatroon van de kinderen.

Kijk voor prijzen op Prijzen
Kijk voor inschrijving op Inschrijving